on 11 Jul 2011


igy sul a vokban a Gorengan, magyarul sultsegek



A sultbanan sules elott. a massza az sima kenyerteszta tobb vizzel. (aszem)

a tofut eloszor megtoltik zoldsegel majd kisutik es utana belehempergetik a maszaba es ujbol kisutik
 ez a bakwannak a maszxaja. fojekonyos es merokanalal mersz 1 adagot majd azt belemartod
az  sok olajba a vokba es mikor kicsit sultebb lesz kiszeded a merokanalt

 Ez a bakvan. jobb oldalt

 Sukltkutyaszar. nemaz csak viceltem. ez banan


 sult tempe

 sult tofu


 a bakwan szetvagva. zoldesegen csinaljak es a jobb hejeken
a tetejebe raknak 1 shrimpet is



 tempe


 tempe

 Lumpia, ez a kinai tavaszi tekercs. ez epp fiatal bambuszal van toltve.
de lehet zoldsegekkel es green bean csiraval vagy csak csirkevel is tolteni



 ez a crispy tofu ami sokal joban nez ki mikor fris. es nem rancos hanem teljesen sima
aszonta vki h ez rendes tofu csak a kulseje kenyerteszta.


 ez a kedvencem a tofu



 van bene repa, csira meg nemtom mi.


 banan


 onde onde. enek a kulseje ragacsos rizs lisztbol van es a belseje
green bean krem.
nagyon fincsi.




 ez a bakpao. ez kinai teszta. ojan mint a rendes kenyer csak rizslisztbol csinaljak
aszem h nem sutik hanem paroljak v mi. 
husal szokatak tolteni de itt indoneziaban edesre is csinaljak.