igy sul a vokban a Gorengan, magyarul sultsegek
A sultbanan sules elott. a massza az sima kenyerteszta tobb vizzel. (aszem)
a tofut eloszor megtoltik zoldsegel majd kisutik es utana belehempergetik a maszaba es ujbol kisutik
ez a bakwannak a maszxaja. fojekonyos es merokanalal mersz 1 adagot majd azt belemartod
az sok olajba a vokba es mikor kicsit sultebb lesz kiszeded a merokanalt
Ez a bakvan. jobb oldalt
Sukltkutyaszar. nemaz csak viceltem. ez banan
sult tempe
sult tofu
a bakwan szetvagva. zoldesegen csinaljak es a jobb hejeken
a tetejebe raknak 1 shrimpet is
tempe
tempe
Lumpia, ez a kinai tavaszi tekercs. ez epp fiatal bambuszal van toltve.
de lehet zoldsegekkel es green bean csiraval vagy csak csirkevel is tolteni
ez a crispy tofu ami sokal joban nez ki mikor fris. es nem rancos hanem teljesen sima
aszonta vki h ez rendes tofu csak a kulseje kenyerteszta.
ez a kedvencem a tofu
van bene repa, csira meg nemtom mi.
banan
onde onde. enek a kulseje ragacsos rizs lisztbol van es a belseje
green bean krem.
nagyon fincsi.
ez a bakpao. ez kinai teszta. ojan mint a rendes kenyer csak rizslisztbol csinaljak
aszem h nem sutik hanem paroljak v mi.
husal szokatak tolteni de itt indoneziaban edesre is csinaljak.
0 comments:
Post a Comment